Call us on:
123.200 MHz

STÅENDE AKTIVITETER

• Årsmöte med efterföljande årsfest en lördag i slutet av februari ·
  • Öppet hus som brukar hållas i senare delen av maj ·
  • Fly-In torsdagar i juni och augusti ·
  • Spaka själv-dagar i senare delen av augusti ·
  • Kräftskiva en lördag i slutet av augusti eller början av september ·
  • Lucia-/Julkaffe för medlemmar och grannar en söndag em i december ·
  • Julfest en lördag i december. Vid några av tillställningarna brukar det, innan festandet drar igång, vara en landningstävling där klubbens piloter gör vad de kan för att slå varann i landandets ädla konst!

På sommaren
under perioden juni-augusti så har vi alltid bemannat på fältet mellan 10-16 lördagar och söndagar för att kunna ta emot gäster, både flygande och markburna, med lite fika och ett trevligt bemötande.

På torsdagar
har vi "torsdagsklubben" vilket helt enkelt är att vi försöker träffas vid fältet, de som kan, för lite prat och samvaro och naturligtvis flygning. Utöver detta så försöker vi ordna en del gemensamma aktiviteter med utflykter till flygdagar och annat. Detta varierar från år till år och är mycket upp till enskilda medlemmars initiativ.
Här är det fritt fram med idéer!

In fokus